Випічка

Гречаний хліб з насінням

Гречаний хліб з насінням

Хліб з гречаною мукою виходить більш вологим і важким, ніж звичайний, має більш темний колір і особливий аромат гречки, який відмінно поєднується з горіхами і насіннячком. Гречаний хліб найчастіше готується з суміші гречаної і пшеничної муки, що дозволяє отримати оптимальну…
Читати далі

Хліб з вівсяних пластівців із зеленню

Хліб з вівсяних пластівців із зеленню

Дуже простий і в той же час оригінальний рецепт. Тісто замішується на молоці з додаванням зеленої цибулі, від чого хліб набуває насичений густий аромат і яскравий смак.

Гарбузовий хліб

Гарбузовий хліб

Яскравий життєрадісний хліб, м’який і сонячний. Важливо вибрати гарбуз з оранжевою м’якоттю і добрим смаком. Гарбузи butternut для цього підходять ідеально.

Чіабатта без замісу фото рецепт

Хліб чіабатта без замісу фото рецепт

Важко повірити, але цей повітряний м’який хліб з добре вираженою хрусткою скоринкою, готується без будь-яких зусиль і навіть без замісу. Все що потрібно для приготування тіста для чіабатти – змішати потрібні інгредієнти і набратися терпіння. Найкраще брати якісне хлібопекарське борошно.

Цибулево-горіховий хліб фоторецепт

Цибулево-горіховий хліб фоторецепт

У цьому хлібі з’єдналися аромати і смаки південно-східній Франції. Його можна з’їсти просто так, доповнити червоним вином, сиром, склянкою молока. А якщо поекспериментувати, додавання оливок привнесе середземноморську нотку.

Шоколадний бісквітний рулет

Шоколадний бісквітний рулет

Цей рулет просто казково ніжний! Неодмінно спробуйте його приготувати! І ви ніколи більше не станете купувати подібні солодощі в магазині. І головне, приготування не займає багато часу). Я роблю його вже втретє за тиждень, в перший раз для начинки використовувала…
Читати далі

Печиво до чаю з лимоном

Печиво до чаю з лимоном

Дуже солодке і смачне печиво до чаю з лимоном, родзинками, безе і горішками. Оскільки процес приготування цих ласощів простий, але тривалий, ми пропонуємо покликати в гості подруг, тоді час непомітно пролетить за захоплюючою бесідою. До того ж печива вийде багато…
Читати далі