SMACHNI-RECEPTI.PP.UA > Другі страви > Тушкована капуста під соусом фото рецепт
Тушкована капуста під соусом фото рецепт
Існує безліч рецептів тушкованої капусти, і яка господиня не любить експериментів? Цього разу, приготувала капусту по зовсім новому рецепту, і дивно, але вийшло смачно і пікантно. Пікантність додали соуси і спеції, якими можна пограти і зробити це блюдо адаптованим під ваш смак.
Порцій: 6
Калорійність: 583 кКал на порцію
Інгредієнти для приготування тушкованої капусти під соусом
- Яловичий фарш 500 гр
- Свинячий фарш 500 гр
- Морква 200 гр
- Цибуля ріпчаста 100гр
- Капуста білокачанна 1300 гр
- Сметана 200 гр
- Часниковий соус 20 мл
- Французький соус 20 мл
- Італійський соус 20 мл
- Кинза (коріандр) 20 гр
- Петрушка 20 гр
- Кріп 20 гр
Фото рецепт приготування тушкованої капусти під соусом
- Обсмажити весь фарш на рослинному маслі, краще використовувати фарш домашнього приготування, а якщо такого немає, то використовуйте покупний.
- Нарізати цибулю і моркву.
- Трохи обсмаживши фарш, додати в нього цибулю і моркву.
- Нарізати кубиками капусту.
- Додати капусту у фарш і злегка обсмажити.
- Перекласти в казан або глибокий посуд для гасіння, щоб нічого не вивалювалося на плиту.
- Готуємо соус: змішати сметану, часниковий, італійський та французький соуси.
- Соус додати в капусту, туди ж додати і спеції.
- Спеції та сіль додавайте до смаку.
- Гасити протягом 15 хв.