SMACHNI-RECEPTI.PP.UA > Другі страви > Печінка-гриль фото рецепт
Печінка-гриль фото рецепт
Для жителів великих мегаполісів, всім іншим рекомендую робити традиційно – на відкритому вогні!
Не всі позитивно ставляться до печінки, але ті хто її любить – зрозуміють. Виходить дуже ніжно і смачно.
Порцій: 4
Калорійність: 156 кКал на порцію
Інгредієнти для приготування печінки-гриль
- Печінка яловича 500 гр
- Сіль пів чайної ложки
- Перець чорний мелений чверть чайної ложки
- Кріп сушений чверть чайної ложки
Фото рецепт приготування печінки-гриль
- Печінку можна використовувати будь-яку, але свіжу!
- Печінка очистити від оболонки, нарізати шашликовими шматочками і приправити сіллю і спеціями (можна і без оних обійтися)
- Одягти на шампур і в духовку-гриль на 10-15 хв.