SMACHNI-RECEPTI.PP.UA > Другі страви > Курячі крильця в медово-гірчичному соусі
Курячі крильця в медово-гірчичному соусі
Продовжуючи експерименти з крильцями, вирішив спробувати незвичайний для мене рецепт. Крильця спочатку запікаються в духовці до напівготовності, а потім умочують в соус і готуються далі. Якщо вам подобається солодкуватий присмак в м’ясних і курячих стравах – обов’язково спробуйте.
Порцій: 4
Калорійність: 472 кКал на порцію
Інгредієнти для приготування курячих крилець в медово-гірчичному соусі
- Курячі крила 800 гр
- Вершки 20-22% 100 мл
- Гірчиця російська 3 ч.л.
- Мед 50 гр
- Карі 1 ч.л.
- Сіль чверть чайної л.
Фото рецепт приготування курячих крилець в медово-гірчичному соусі
- Розкладіть вимиті і обсушені крильця на деко і відправте в духовку запікатися хвилин на 20. Температура духовки повинна бути близько 190 градусів.
- У цей час займемося соусом. Всі інгредієнти покласти в мисочку(Вершки, гірчицю, мед, карі та сіль).
- Ретельно розмішати до однорідної консистенції.
- Наполовину готові крильця умочуємо в соус і кладемо назад на деко. Можна підкласти папір для випічки або фольгу, щоб легше було відмивати деко потім.
- Готуємо до отримання легкої світло-коричневої скоринки, це ще хвилин 20 займе.