SMACHNI-RECEPTI.PP.UA > Другі страви > Курячі крила в кисло-солодкому соусі
Курячі крила в кисло-солодкому соусі
Продовжую серію швидких і простих рецептів з курячими крилами. Я довго вибирав: з яким би соусом їх зробити і зупинився на кисло-солодкому – типу китайська кухня.
Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Калорійність: 582 кКал на порцію
Інгредієнти для приготування курячих крил в кисло-солодкому соусі
- Оцет винний 60 мл
- Кунжутне масло 20 мл
- Борошно кукурудзяне 15 гр
- Цукор-пісок 30 гр
- Соєвий соус 60 мл
- Перець чилі мелений 1 ч.л.
- Курячі крила 1000 гр
Фото рецепт приготування курячих крил в кисло-солодкому соусі
- Починаємо готувати кисло-солодкий соус. У будь-яку зручну ємність кладемо 2 столові ложки цукру, наливаємо по 60 мл винного оцту і соєвого соусу і кладемо столову ложку кукурудзяного борошна.
- Обов’язково додайте 60 мл води. Я до речі використовував мірний стаканчик. Зовсім забув обов’язково додайте кунжутне масло!
- Ретельно розмішайте все і додайте перцю. Кількість вибирайте залежно від того, наскільки гостре блюдо хочете отримати.
- Я додав чайну ложку гострого перцю «Чилі», вийшло не надто гостро, наступного разу додам 1,5-2.
- Все знову перемішуємо, переливаємо в каструльку і ставимо на повільний вогонь. Готуємо 3-5 хвилин перемішуючи.
- Беремо упаковку крил. Ретельно миємо їх (цей рада – чоловікам)!
- В отриманому соусі купаємо курочку, акуратно складаємо на деко і заганяємо її в грубку 190C° на 30-35 хвилин. Приємного апетиту!