Другі страви

Фаршировані цукіні з сиром та овочами

Фаршировані цукіні з сиром та овочами, прикрашений оливками та зеленню, до святкового столу може і не підійде, а ось на смачний недільний сніданок приготувати можна. Для вегетаріанського меню рецепт фаршированих цукіні з сиром і овочами підходить лише частково, так як…
Читати далі

Аджапсандали — грузинське овочеве рагу

Аджапсандали – овочеве рагу, овочеве соте, імамбаялди, рататуй і ще безліч назв, які придумали люди в різних країнах, для цієї простої та буденної страви з тушкованих овочів. Секретів приготування не злічити, їх можна вимірювати кількістю господинь, які винаходять свої варіанти…
Читати далі

Свиняча грудинка відварена в цибулевому лушпинні

Свиняча грудинка відварена в цибулевому лушпинні з перцем, куркумою – простий спосіб заготовити і зберегти в холодильнику свиняче сало. Не всім до смаку варене сало, але я скажу, як у класичному анекдоті: ви просто не вмієте його готувати. Щоб вийшло…
Читати далі

Ніжні курячі биточки з кабачком в кисло-солодкій підливці

Курячі биточки з кабачком – ніжні, соковиті в кисло-солодкій підливці – ви зможете приготувати приблизно за півгодини. Щоб приготувати смачно курячу грудку, треба над нею трохи «поворожити». Біле м’ясо птиці досить сухе, його потрібно змішати в правильних пропорціях з овочами…
Читати далі

Літня мачанка — гуляш із свинини з оладками на кефірі

Простий гуляш із свинини з оладками на кефірі – літня мачанка – страва білоруської кухні, яку я трохи вдосконалила на свій лад. Класична мачанка – калорійна страва настільки, що влітку я її готувати не раджу. Взимку інша справа, хочеться зігрітися,…
Читати далі

Баклажани фаршировані рисом і куркою

Баклажани, фаршировані рисом і куркою – приклад того, як з найбільш доступних продуктів, в короткий термін, навіть недосвідчений кулінар може приготувати смачну, корисну та недорогу страву до обіду. Заздалегідь відваріть круглий рис і розігрівайте духову шафу (170-180 градусів), а також…
Читати далі

Домашній плов з бараниною

Домашній плов з бараниною готується близько двох годин, міф про складність приготування цієї страви дуже хочеться розвіяти – готуємо плов з баранини правильно і швидко. Придбайте якісний довгий рис для розсипчастого домашнього плову, щоб не отримати кашу з м’ясом та…
Читати далі

Як приготувати рибний мус

Рибний мус – це дієтична страва з морепродуктів, яка дуже насичена усілякими вітамінами. Вона чудово підійде для прикраси будь-якого столу і додасть йому краси і елегантності.