Десерт

Рисова запіканка з ревінем

Рисова запіканка з ревінем

Полюбився мені останнім часом ревінь. Буду заражати вас своєю любов’ю. Час приготування: 3 години 20 хв Порцій: 3 Калорійність: 198 кКал на порцію

Мигдалево-ягідний десерт

Мигдалево-ягідний десерт

Цей десерт народився з поєднання двох рецептів – абрикосового десерту. Вийшло так, що на новорічному столі у мене були обидва цих страви і вони дуже добре один одного доповнювали. І тому хрустке повітряне печиво і ніжне вершково-ягідне желе об’єдналися в…
Читати далі

Ягідний кисіль

Ягідний кисіль

Мій кисіль ягідний, з тих ягід які були припасені з минулого року. Ось і їх черга настала! Цілком підійде цей десерт і для дитячого раціону, якщо звичайно немає протипоказань до інгредієнтів. Час приготування: 1 година Порцій: 12 Калорійність: 83 кКал…
Читати далі

Апельсинове желе з шоколадним мусом

Апельсинове желе з шоколадним мусом

Продовжимо тему десертів апельсиновим желе з шоколадним мусом. Відразу хочу сказати, що можна використовувати не тільки апельсиновий сік, але і вишневий або яблучний. Так вийде не тільки різноманітно, але й красиво – желе можна залити різнокольоровими шарами. З тією кількості…
Читати далі

Ароматне желе з персиків

Ароматне желе з персиків

Іноді в сезон персиків хочеться не просто їх їсти, а ще й приготувати що-небудь незвичайне. Крім того, десерт з персиків – відмінний спосіб утилізувати фрукти, коли їх занадто багато, або вони не дуже вдалі. Десерт, до речі, виходить цілком дієтичним…
Читати далі

Журавлинний мус з манкою

Журавлинний мус з манкою

Ніжний, красивий, смачний і при цьому абсолютно пісний десерт, який не містить ні краплі жиру. Час приготування: одна година Порцій: 6 Калорійність: 239 кКал на порцію

Яблука в сиропі

Яблука в сиропі

Яблука в сиропі – це дуже простий і дуже швидкий десерт. Час приготування: 30 хв Порцій: 4 Калорійність: 188 кКал на порцію

Шоколадний мус

Шоколадний мус

Ніжний шоколадний мус, який так легко готувати. Час приготування: 4 години Порцій: 4 Калорійність: 449 кКал на порцію

Полунична Панна Кота

Полунична Панна Кота

Панна кота – “варені вершки” по-італійськи, дуже поширений і улюблений багатьма десерт. Його найчастіше подають з яким-небудь кислуватим ягідним соусом, щоб відтінити його вершкову солодкість, але за цим рецептом панна Кота виходить відразу дуже гармонійною, оскільки вона робиться з полуничним…
Читати далі