Десерт

Сирники

Сирники

Для цих сирників потрібен хороший, сухий, досить жирний сир. Коричневий цукор додає сирникам цікавий карамельний присмак. Кількість борошна може трохи змінюватися в залежності від вологості сиру і величини яєць, але дуже важливо не перестаратися з борошном, інакше сирники будуть дуже…
Читати далі

Домашні марципанові цукерки

Домашні марципанові цукерки

Багато національні кухні сперечаються, відстоюючи своє право зватися винахідниками марципану. Тут і Франція, і Німеччина, і Сицилія, і Естонія. Але коли я була в славному місті Будапешт, марципан там був представлений не інакше як традиційний угорський десерт, так що я…
Читати далі

Шоколадні цукерки з начинкою фото рецепт

Шоколадні цукерки з начинкою фото рецепт

Це традиційний румунський рецепт шоколадних цукерок, які готують на свято Різдва. Книжка, з якої я його взяла, стоїть на полиці вже дуже багато років і нарешті я вирішила його спробувати. В результаті цукерки вийшли дуже смачними і дуже ароматними. Їм…
Читати далі

Ароматне абрикосове тістечко

Ароматне абрикосове тістечко

Якщо раптом у вас прихована в засіках баночка ароматного домашнього варення, то саме час дістати її! Якщо не виявиться абрикосового, його можна замінити на будь-яке, яке вам подобається.

Тістечко з вареним згущеним молоком

Тістечко з вареним згущеним молоком

Ці смачні тістечка мене радували з самого мого дитинства, коли я приїжджав до бабусі у вихідний погостювати у неї. Вона любила приготувати що-небудь смачне й особливе, і ними завжди були ці тістечка. Я завжди хотів приготувати їх і так само…
Читати далі

Тістечка з мигдалем фото рецепт

Тістечка з мигдалем фото рецепт

Повітряне, ніжне і неймовірно смачне мигдальне тістечко! Мигдаль містить антиоксиданти, причому найбільш багата ними коричнева шкірка горіхів: у ній їх в 10 разів більше, ніж у самих ядерцях мигдалю.

Сирна запіканка з вівсяними пластівцями

Сирна запіканка з вівсяними пластівцями

Сирні запіканки – незамінна річ для швидкої і смачної утилізації сиру. Я готую їх набагато частіше, ніж, наприклад, сирники, бо, по-перше, з ними менше метушні, а по-друге, вони виходять менш жирними. Як правило, сирні запіканки готують з манною крупою, але…
Читати далі