Золотисті курячі нагетси

За цим рецептом курячі нагетси виходять хрусткими зовні, але м’якими всередині і просто тануть у роті. Вхопивши один шматочок, важко встояти перед наступним!

Кількість порцій: 3
Підготовка: 10 хв
Приготування: 10 хв

Інгредієнти для приготування золотистих курячих нагетсів

  • курячі грудки 2 (половинки, без шкіри і без кісток)
  • борошно чверть склянки
  • борошно 3 столові ложки (додатково для обвалювання)
  • яйце 1
  • вода 90 мілілітрів
  • рослинне масло (для смаження у фритюрі)
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування золотистих курячих нагетсів

  1. Порізати куряче філе на квадратики розміром з нагетс (близько 2,5-3 см).Рецепт приготування золотистих курячих нагетсів
  2. Зробити тісто: змішати разом яйце, муку, воду та сіль.Зробити тісто
  3. Борошно, що залишилося викласти на тарілку, посолити і поперчити. Рівномірно обваляти шматочки курки в цьому борошні.Рівномірно обваляти шматочки
  4. У невелику каструлю налити масло. Розігріти олію на великому вогні до 180-190C (350- 375F). Можна перевірити, чи достатньо нагрілося масло, опустивши в нього пару крапель тіста. Тісто має відразу ж зашіпети. НІКОЛИ НЕ ПЕРЕВІРЯТИМУТЬ водою, тому якщо ви заллєте воду в гаряче масло, може бути вибух.
  5. Умочіть кожен шматочок курки в тісто, потім акуратно покладіть в масло. Не захаращуйте каструлю, має бути достатньо місця навколо кожного шматочка, щоб вони рівномірно приготувалися.Умочіть кожен шматочок курки в тісто
  6. Смажити курячі нагетси у фритюрі близько 10 хвилин, поки не стануть золотистого кольору.
  7. Дістати курячі нагетси з масла і покласти на паперові рушники, щоб видалити надлишки масла.Дістати курячі нагетси
  8. Подавати до столу.