Журавлинний мус з манкою

Журавлинний мус з манкою

Ніжний, красивий, смачний і при цьому абсолютно пісний десерт, який не містить ні краплі жиру.

Час приготування: одна година
Порцій: 6
Калорійність: 239 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування журавлиного мусу з манкою

  • Журавлина 300 гр
  • Цукор-пісок 250 гр
  • Манка, манна крупа 100 гр

Фото рецепт приготування журавлиного мусу з манкою

  1. Журавлину розім’яти в посуді, що не окисляється.Фото рецепт приготування журавлиного мусу з манкою
  2. Додати в розім’яті ягоди 100 мл закип’яченої води та віджати сік.Додати в розім'яті ягоди
  3. Вичавки залити водою (300 мл), додати цукор та прокип’ятити, після чого процідити відвар, а виварені отжимки викинути.виварені отжимки викинути
  4. У проціджений відвар додати манну крупу та варити на маленькому вогні, при цьому помішуючи.додати манну крупу
  5. Має вийти щось на зразок густої каші.на зразок густої каші
  6. Коли каша охолоне, додайте в неї сік і добре збийте. Маса посвітлішає і стане більшою в об’ємі.Маса посвітлішає
  7. Готовий мус розкладіть по порційних формочках і поставте в холодильник. Можна посипати його тертим шоколадом і прикрасити ягодами.Готовий мус
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!