Зелений вершковий соус

Зелений вершковий соус

Ніжний вершковий соус можна використовувати в тих випадках, коли потрібен м’який і делікатний смак. Пастельно-зелений колір соусу надає перець, а так як він буває різних кольорів, то і соус можна фарбувати у різні відтінки.

Час приготування: пів години
Порцій: 6
Калорійність: 119 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування зеленого вершкового соусу

  • Вершкове масло 25 гр
  • Перець солодкий зелений 1 шт.
  • Часник один зубок
  • Вершки 20-22 % 250 мл
  • Борошно кукурудзяне 5 гр
  • Сіль пів чайної ложки
  • Кріп 10 гр
  • Перець чорний мелений чверть чайної ложки

Фото рецепт приготування зеленого вершкового соусу

  1. У маленькому сотейнику розтопіть масло і додайте перець, без насіння і нарізаний невеликими шматочками.рецепт приготування зеленого вершкового соусу
  2. Готуйте на маленькому вогні 5-7 хвилин помішуючи, поки перець не стане м’яким, потім додайте подрібнений часник.додайте подрібнений часник
  3. Ще через пару хвилин влийте вершки.влийте вершки
  4. Доведіть суміш до кипіння.Доведіть суміш до кипіння
  5. Зніміть з вогню і за допомогою блендера доведіть соус до однорідної консистенції.доведіть соус до однорідної консистенції
  6. Знову поверніть на вогонь, посоліть і додайте чайну ложку кукурудзяного борошна.ложку кукурудзяного борошна
  7. Добре розмішайте і ще раз доведіть до кипіння.доведіть до кипіння
  8. Додайте подрібнений кріп, мелений перець і перемішайте.Додайте подрібнений кріп
...