Запечений перець з курячими сердечками

Запечений перець з курячими сердечками
Перець виходить ніжним, але щільним, в цьому його краса. А м’ясо виходить соковитим, так як при запіканні весь сік залишається всередині перцю, ну і само м’ясо дуже ніжне виходить.


Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 431 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування запеченого перцю з курячими сердечками

  • Серце куряче 800 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Морква 100 гр
  • Рослинна олія 20 мл
  • Вершкове масло 20 гр
  • Чебрець 2 гр
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Перець чилі мелений чверть чайної л.
  • Базилік свіжий зелений 2 гр
  • Перець солодкий жовтий 2 шт.
  • Перець солодкий помаранчевий 2 шт.
  • Кедрові горішки (пінія) 80 гр

Фото рецепт приготування запеченого перцю з курячими сердечками

  1. Курячі сердечка промити і перекрутити на м’ясорубці.Фото рецепт приготування запеченого перцю з курячими сердечками
  2. Почистити одну велику цибулину і порізати.Почистити одну велику цибулину
  3. Почистити, помити і нарізати моркву.помити і нарізати моркву
  4. Розігріти в сковороді масло рослинне і вершкове, закинути туди цибулю і моркву — обсмажити до легкого золотого кольору.закинути туди цибулю і моркву
  5. Додати до овочів приготований фарш і обсмажити все разом протягом 10 хвилин. Додати за смаком сіль, мелений перець, чебрець і базилік.Додати до овочів приготований фарш
  6. Розрізати перець уздовж навпіл, видалити насіння, але залишити хвостики.Розрізати перець уздовж навпіл
  7. Нафарширувати перець м’ясом. Розігріти духовку до 200°С. Акуратно скласти фарширований перець у форму для запікання і поставити на 20 хвилин у духовку.Нафарширувати перець м'ясом
  8. Обсмажити на сухій сковороді кедрові горішки. І посипати ними перець перед подачею на стіл. Подавати перці гарячими!Обсмажити на сухій сковороді кедрові горішки
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!