Запечені в духовці печериці фаршировані сиром

Запечені в духовці печериці фаршировані сиром
Холодна закуска, приготовлена за рецептом «Запечені в духовці печериці фаршировані сиром» відрізняється тим, що запікаються в духовці тільки гриби. Фаршируємо вже запечені печериці заздалегідь приготовленою холодною сирною начинкою.

Отже, як приготувати фаршировані шампіньйони.

Гриби миємо, видаляємо ніжки (можемо їх потім використовувати для супу або салату).

Шапочки печериць розкладаємо на лист,

Шапочки розкладаємо на лист

солемо, кладемо в кожну шапочку по половинці чайної ложки вершкового масла і ставимо в розігріту до 150-160°С духовку.

в кожну шапочку по половинці чайної ложки вершкового масла

Можна запікати печериці без масла, але з маслом смак запечених грибів виходить більш ніжний. Час для запікання залежить від духовки, але орієнтовно — від 30 хвилин до однієї години. Тому, орієнтуйтеся на готовність самих грибів. Але, в принципі, навіть якщо гриби вийдуть не зовсім допеченними, то кінцеве блюдо виходить все одно дуже смачним.

Виймаємо запечені печериці з духовки і даємо повністю охолонути. Наповнюємо шапочки заздалегідь приготовленою сирною начинкою, красиво оформляємо на блюді.

Рецепт холодної закуски «Запечені в духовці печериці фаршировані сиром» готовий. Можемо подавати як закуску на святковий стіл, так просто на обід або вечерю.