Запечені курячі крильця

Запечені курячі крильця

Черговий раз експериментуючи, отримала смачний варіант запечених крилець.

Час приготування: одна година 15 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 639 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування запечених курячих крилець

  • Гірчиця російська 4 ч.л.
  • Соус соєвий 100 мл
  • Перець мелений чорний чверть чайної ложки
  • Два зубки часнику
  • Перець мелений чилі чверть чайної ложки
  • Курячі крила 1000 гр
  • Пармезан (Парміджано Реджано) 120 гр

Фото рецепт приготування запечених курячих крилець

  1. Крильця добре поєднуються з футболом, було перевірено на минулому чемпіонаті світу з футболу.
  2. Якщо вдасться купити крила без крайньої частини, буде краще, мені довелося її обрізати, тому що їсти там зовсім нічого.
  3. Готуємо соус. Змішати: гірчицю, соєвий соус, паприку, часникову приправу, чорний і червоний перці.
  4. Замочувати крила в соусі 30 хв.foto-recept-prigotuvannya-zapechenix-kuryachix-krilec
  5. Викласти крила внутрішньою стороною на деко, посипати курячі крила тертим сиром і помістити в духовку на 15-20 хв, яка до цього часу розігрілася до 200.Викласти крила внутрішньою стороною
  6. Через 15-20 хв. дістати, перевернути крила, посипати ще раз сиром і ще на 15-20 хвилин у духовку до золотистої скоринки.