Запечені карасі з цибулею

Запечені карасі з цибулею

Рецепт дуже старий і можливо добре відомий, але його не можна обійти і не приготувати — рибка виходить «на славу». Доповнити рецепт можна картоплею, яку необхідно попередньо обсмажити на сковороді і укласти на дно форма запікатися разом з рибою.

Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 2
Калорійність: 868 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування запечених карасів з цибулею

  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Рослинна олія 45 мл
  • Карась Річковий 600 гр
  • Борошно пшеничне 50 гр
  • Сіль одна ч.л.
  • Сметана 180 гр
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Кріп 10 гр
  • Перець чорний мелений чверть чайної л.

Фото рецепт приготування запечених карасів з цибулею

  1. Нарізати цибулю кільцями обсмажити на олії до золотистого кольору.Фото рецепт приготування запечених карасів з цибулею
  2. Карасів випатрати, видалити зябра, акуратно підрізавши їх з боків, де вони кріпляться. Рибу промити, обсушити або обтерти паперовим рушником.Карасів випатрати
  3. Рибу натерти сіллю, обваляти в борошні і обсмажити в олії з обох сторін на інтенсивному вогні.Рибу натерти сіллю
  4. Змішати сметану з яйцем, злегка збити.Змішати сметану з яйцем
  5. У сметано — яєчну суміш додати дрібно нарізану зелень кропу.додати дрібно нарізану зелень кропу
  6. Додати туди ж і цибулю, поперчити за смаком і трохи посолити. Все перемішати.Додати туди ж і цибулю
  7. Форму для запікання злегка змастити маслом, укласти рибу.Форму для запікання злегка змастити маслом
  8. Зверху на рибу укласти приготовану суміш. І поставити в розігріту духовку до 160°С на 20 хвилин.Зверху на рибу укласти приготовану суміш
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!