Запечена риба з помідорами та базиліком

Риба, запечена з помідором, базиліком, лимонним соком і часником — легка і корисна для здоров’я вечеря. Рецепт можна використовувати для різних видів риби.

Кількість порцій: 2 філе
Підготовка: 5 хв
Приготування: 20 хв

Інгредієнти для приготування запеченої риби з помідорами та базиліком

  • філе тріски 2 (порційних)
  • оливкова олія одна столова ложка
  • лимонний сік одна столова ложка
  • часниковий порошок чверть чайної ложки
  • базилік чверть чайної ложки
  • помідор 1 (нарізану кільцями)
  • сіль
  • перець

Фото рецепт приготування запеченої риби з помідорами та базиліком

  1. Розігріти духовку до 200С (400F).
  2. Промити філе риби, злегка обсушити паперовим рушником. Покласти рибу у форму для запікання.
  3. Посолити і поперчити з усіх боків. Змастити верх філе оливковою олією і видавити трохи лимонного соку.
  4. Викласти кружки помідора, посипати часником і базиліком.рецепт приготування запеченої риби з помідорами та базиліком
  5. Накрити рибні філе фольгою і запікати в розігрітій духовці, поки риба не буде легко відділятися виделкою, 15-20 хвилин.Накрити рибні філе фольгою

 

 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!