Запечена цибуля фото рецепт

Запечена цибуля фото рецепт
Jami Oliver рекомендував запечену цибулю як гарнір до м’яса, а я із задоволенням з’їв його без м’яса 🙂


Час приготування: 1 година
Порцій: 6
Калорійність: 153 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування запеченої цибулі

  • Цибуля червона 6 шт.
  • Вершкове масло 90 гр
  • Чебрець 7 гр
  • Сіль півтори чайні л.

Фото рецепт приготування запеченої цибулі

  1. Намагаємося підібрати однакових розмірів цибулини.Фото рецепт приготування запеченої цибулі
  2. Робимо рівний зріз донця цибулини.Робимо рівний зріз донця цибулини
  3. Очищаємо і надрізаємо цибулину як на знімку, що не дорізаючи до кінця 1,5 см.надрізаємо цибулину як на знімку
  4. Беремо вершкове масло кімнатної температури.Беремо вершкове масло
  5. Чебрець і сіль потовкти у ступці. Після змішати з маслом.Чебрець і сіль потовкти у ступці
  6. Злегка розсунувши цибулину, заправляємо її маслом.Злегка розсунувши цибулину
  7. Беремо керамічний деко, дно засипаємо морською сіллю.
  8. Розігріваємо духовку до 220С градусів, викладаємо цибулю на деко та запікаємо 35-40 хвилин.викладаємо цибулю на деко