Закуска з молодої картоплі з копченою горбушею

Закуска з молодої картоплі з копченою горбушею

Моя дочка дуже любить червону рибу і всілякі закуски з нею, і постійно просить що-небудь перекусити. Ось цю закуску я їй роблю іноді, вона її улюблена! Але, я думаю, її оцінять не тільки діти, вона відмінно увіллється в меню будь-якого застілля 🙂

Час приготування: одна година
Порцій: 3
Калорійність: 282 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування закуски з молодої картоплі

  • Горбуша 150 гр
  • Картопля 400 гр
  • Хліб пшеничний 40 гр
  • Сир кремоподібний 5-9% 100 гр
  • Часниковий соус 10 мл
  • Паприка мелена пів чайної ложки
  • Сіль пів чайної ложки
  • Кріп 3 гр

Фото рецепт приготування закуски з молодої картоплі

  1. Копчену рибу нарізати тонкими скибочками.Фото рецепт приготування закуски з молодої картоплі
  2. Дрібну, молоду картоплю відварити в мундирі і охолодити. Хліб розкришити дрібно і обсмажити на сковороді до хрускоту.молоду картоплю відварити в мундирі
  3. У сир додати часник і паприку, сіль за смаком, але не забуваємо, що риба теж солона. У мене дитячий, кремовий сирок без добавок, але ви можете взяти будь сир або сирну масу.У сир додати часник
  4. Охолоджену картоплю порізати навпіл і укласти на нього скибочки риби.Охолоджену картоплю порізати навпіл
  5. Потім на кожну картоплину з рибою капнути по чайній ложці сиру і посипати сухарями. Прикрасити дрібно нарізаним кропом. До речі, таку сухарну крихту я роблю часто для сирно-макаронної запіканки, вона запікається до хрускоту і як каже моя дочка, найсмачніша у запіканці ))