Юшка в казанку на природі

Юшка в казанку на природі

Що може бути краще, ніж юшка в казанку на природі, та до того ж зварена з власноруч наловленої риби! І зовсім неважливо, яка це буде риба — велика чи маленька, головне, щоб свіжа.


Юшка в казанку на природі готується з таких інгредієнтів:

  • вода 3 л
  • будь-яка рибка — 1 кг
  • картопля — 5-6 шт.
  • цибуля ріпчаста — 2 головки
  • пшоно або рис — 2 ст. ложки
  • зелень петрушки, кропу — за смаком
  • сіль
  • лавровий листок — 1 шт.
  • перець чорний у вигляді горошку

Юшка в казанку на природі готується наступним чином:

  1. Розвести багаття, підвісити над ним казанок, залити в нього 3 л води і довести до кипіння.
  2. Очищену картоплю нарізати кубиками і разом з пшоном кинути в киплячу воду.
  3. Очищену рибу нарізати великими шматками і кинути в казанок, коли картопля буде вже майже готова (якщо риба дрібна, то цілком готова).
  4. Разом з рибою додати нарізану цибулю, лавровий лист, перець горошком, сіль. Проварити 7-10 хв., Поки риба не звариться.
  5. За кілька хвилин до закінчення варіння юшки в казанку, додати нарубану свіжу зелень, зняти казанок з вогню, дати трохи настоятися і розлити по порціях.