Яєчня в солодкому перці

Яєчня в солодкому перці
Простий і кумедний спосіб красиво приготувати яєчню без спеціальних формочок, а заодно додати в блюдо трохи клітковини.


Час приготування: 10 хвилин
Порцій: 2
Калорійність: 180 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування яєчні в перці

  • Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
  • Перець солодкий жовтий 1 шт.
  • Рослинна олія 5 мл
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Сіль 1/4 ч.л.

Фото рецепт приготування яєчні в перці

  1. Вимийте перець і видаліть у нього серцевину.Фото рецепт приготування яєчні в перці
  2. Гострим ножем наріжте перець поперек, щоб вийшли кільця товщиною близько 1 см або трохи більше. Намагайтеся різати рівно, щоб кожне кільце щільно прилягало до сковороди.ножем наріжте перець поперек
  3. На змащеній маслом сковороді злегка підсмажте перець з одного боку, потім переверніть кільця.підсмажте перець з одного боку
  4. У кожне кільце акуратно вилийте по одному яйцю. Посоліть і готуйте на невеликому вогні, поки яєчня не буде готова. До речі, в просвітах між перцем можна приготувати інші овочі або підсмажити бекон.У кожне кільце акуратно вилийте по одному яйцю

Подавайте яєчню гарячої, на сніданок просто ідеально!