Яєчня в кошиках з бекону

Яєчня в кошиках з бекону

Ефектний варіант подачі яєчні з беконом. Часу займає трохи більше, ніж звичайна яєчня, зате уваги набагато менше. Поставити в духовку і можна займатися іншими справами, наприклад, накривати на стіл і готувати каву. Додатковим бонусом можна вважати зменшену жирність страви, тому що частина жиру витоплюється з бекону відразу ж і не потрапляє в тарілку.


Час приготування: 25 хвилин
Порцій: 3
Калорійність: 257 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування яєчні в кошиках з бекону

  • Бекон 60 гр
  • Яйце куряче 6 шт.
  • Сіль 1/4 ч.л.
  • Перець чорний мелений 1/4 ч.л.
  • Цибуля зелена 10 гр

Фото рецепт приготування яєчні в кошиках з бекону

  1. Деко застелити папером для випічки, розкладіть на ньому бекон в один шар і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин. Це потрібно, щоб позбутися зайвого жиру і для того, щоб бекон відразу стиснувся і краще тримав форму згодом.Фото рецепт приготування яєчні в кошиках з бекону
  2. Підсмажений бекон промокніть серветками, щоб видалити зайвий жир і покладіть його у формочки для мафінів у вигляді бортика. Духовку не вимикайте.Підсмажений бекон промокніть серветками
  3. Всередину кожної формочки з беконом акуратно розбийте по одному яйцю, посоліть і поперчіть.акуратно розбийте по одному яйцю
  4. Запікайте ще хвилин 15 або до бажаного ступеня готовності яєць. При подачі прикрасьте дрібно нарізаною зеленою цибулею.