Яєчня-глазунія з перепелиних яєць

Яєчня-глазунія з перепелиних яєць
Щоб приготувати порцію яєчні з перепелиних яєць, їх знадобиться близько десятка, тому що кожне перепелине яйце важить всього близько 10 грамів.


Час приготування: 10 хвилин
Порцій: 1
Калорійність: 187 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування яєчні-глазунії з перепелиних яєць

  • Яйце перепелине 10 шт.
  • Вершкове масло 5 гр
  • Сіль 1/8 ч.л.

Фото рецепт приготування яєчні-глазунії з перепелиних яєць

  1. Вимийте яйця теплою водою, витріть і акуратно розбийте їх у миску. Це потрібно, щоб всі яйця приготувалися рівномірно.Фото рецепт приготування яєчні-глазунії
  2. Розігрійте підходящу за розміром сковороду, злегка змастіть її маслом і вилийте туди яйця.вилийте туди яйця
  3. Посоліть і готуйте на невеликому вогні, щоб яйця встигли прогрітися і не підгоріти. У готовій яєчню білки повинні схопитися, а жовтки залишитися кремовими.щоб яйця встигли прогрітися
  4. Їжте яєчню гарячою. Дуже прикрасить її будь-яка свіжа зелень і мелений перець. Я додала ще слабосолену сьомгу.