Ямайський курячий салат фото рецепт

Ямайський курячий салат фото рецепт

Напередодні наступаючих свят рецепт цього салату може дуже стати в нагоді тим, хто хоче здивувати гостей незвичайним блюдом.
Салат на перший погляд зовсім нехитрий, але соус робить його чарівним. Крім того, це блюдо досить ситне, так що якщо вирішите приготувати, не надто старайтеся з іншими стравами, якщо це не прийом, звичайно.


Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 378 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування ямайського курячого салату

  • Куряча грудка 400 гр
  • Китайський салат (китайська капуста, пекінська капуста) 200 гр
  • Рослинна олія 20 мл
  • Груші  140гр
  • Печінка куряча 150 гр
  • Вершкове масло 20 гр
  • Лимонний сік 30 мл
  • Сметана 150 гр
  • Гірчиця дві чайні л.
  • Сіль пів чайної л.
  • Перець чорний мелений 1/4 чайної л.
  • Перець чилі мелений 1/4 чайної л.

Фото рецепт приготування ямайського курячого салату

  1. Куряче філе або філе індички наріжте невеликими шматочками і обсмажте в рослинному маслі.Фото рецепт приготування ямайського курячого салату
  2. Досить немаленькі шматочки салату розкладіть на тарілці.шматочки салату розкладіть
  3. Груші очистіть від насіння і поріжте шматочками такої ж величини, як філе. Викладіть на листя салату спочатку м’ясо, потім груші.Груші очистіть від насіння
  4. Курячу печінку обсмажте у вершковому маслі.Курячу печінку обсмажте
  5. Не перетримуйте, куряча печінка готується всього пару хвилин.куряча печінка готується
  6. Обсмажену курячу печінку покладіть в блендер разом з рідиною, що утворилася, додайте сметану, лимонний сік, гірчицю, сіль і перець.курячу печінку покладіть в блендер
  7. Гарненько подрібніть, щоб вийшов ніжний кремовий соус.Гарненько подрібніть
  8. Соус викладіть на курячий салат. Зверху злегка присипте перцем.Соус викладіть на курячий салат