Яловичина з кабачком і пореєм

Яловичина з кабачком і пореєм

Дуже просте блюдо, вимагає мінімум продуктів, сил і часу, але виходить соковитим, ароматним і дуже смачним.

Час приготування: 20 хвилин
Порцій: 2
Калорійність: 365 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування яловичини з кабачком і пореєм

  • Цибуля порей 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Рослинна олія 20 мл
  • Кабачки 200 гр
  • Яловичина 200 гр

Фото рецепт приготування яловичини з кабачком і пореєм

  1. Цибулю порей порізати кільцями, ріпчасту цибулю дрібно нашаткувати. На несильно розігрітій сковороді згасити овочі з невеликою кількістю рослинної олії і води.Фото рецепт приготування яловичини з кабачком і пореєм
  2. Нарізати кабачок тонкими часточками і додати до овочівНарізати кабачок
  3. Також тоненько нарізати відварену яловичину і перекласти в сковорідку, накрити кришкою та тушкувати все разом десять хвилин. Посолити за смаком малюка.тоненько нарізати відварену яловичину