Як зробити морозиво в домашніх умовах

Як зробити морозиво в домашніх умовах

Рекомендуємо зробити кефірне морозиво. Багато, швидше за все, і не замислювалися, що можна зробити морозиво за цим рецептом в домашніх умовах. Про існування такого ласощу я і сама не знала до тих пір, поки не вирішила здивувати своїх близьких новим кулінарним вишукуванням. Домашнє морозиво можна зробити з будь-якими ягодами, з медом або шоколадом. Найголовніше, що воно завжди під рукою в морозильнику.

Воістину десерт ідеальний і взимку і влітку особливо.

Як зробити морозиво в домашніх умовах з кефіру? — Потрібно просто подрібнити інгредієнти в блендері і поставити в морозилку.

Рецепт морозива в домашніх умовах

 

Рецепт морозива в домашніх умовах

Необхідні продукти на 6 порцій:

  • Кефір будь жирності — 200 мл.
  • Перетерта заморожена полуниця — 150 гр.
  • Сахароза — 1 столова ложка.
  • Час готування страви — 120 хвилин.
  • Калорійність — 120 ккал.

Покроковий процес приготування морозива вдома

  1. Беремо заморожену і попередньо перетерту полуницю. Її не потрібно розморожувати якщо вона заморожена відразу маленькими порціями на зиму в невеликих пакетиках. Все таки зручніше діставати і використовувати саме стільки скільки потрібно. Відповідно влітку ми будемо готувати морозиво зі свіжих ягід полуниці.
  2. Відправляємо полуницю в блендер. Додаємо одну столову ложку сахарози. Раджу і Вам використовувати в їжу саме цей фруктовий цукор, замість звичайного. Включаємо блендер на 2 хвилини. Перемішуємо суміш, щоб переконатися у відсутності погано перемелених шматочків фруктового льоду. Покроковий процес приготування морозива вдома
  3. Додаємо в полуничну суміш весь кефір і включаємо блендер ще на 3 хвилини для ретельного подрібнення і перемішування. Пробуємо на смак і додаємо сахарозу якщо раптом десерт не вийшов досить солодким.Додаємо в полуничну суміш весь кефір
  4. Вперше роблячи морозиво вдома, не переживайте, що без спеціальної морожениці воно не зможе застигнути. Виливаємо наш майбутній десерт в глибоку миску і ставимо в морозильник. роблячи морозиво вдомабез спеціальної морожениці воно не зможе застигнути
  5. Щоб морозиво вийшло м’яким його потрібно частенько перемішувати. Поставте кухонний таймер і не полінуйтеся перемішувати кожні 20 хвилин.
  6. Через годину, поки морозиво остаточно не застигло, виймаємо його з холодильника. Беремо спеціальні формочки і заповнюємо їх нашою холодною сумішшю. морозиво остаточно не застигло
  7. Вставляємо палички у форми і відправляємо все назад в холодильник. Чекаємо ще годину. Якщо у вас немає таких формочок як у мене, можна зробити порційне морозиво в одноразових пластикових стаканчиках. Або і зовсім можна залишити його у великій закритій ємності. зробити порційне морозиво
  8. Виймаємо кефірне морозиво з форми, підставивши її під струмінь гарячої води.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!