Як приготувати жюльєн з червоної риби

Ніжна, злегка обсмажена риба у вершковому соусі і покрита сиром. Цей рецепт підійде для будь-якого приводу.

Кількість порцій: 3
Підготовка: 10 хв
Приготування: 15 хв

Інгредієнти для приготування жюльєну з червоної риби

  • філе червоної риби 200 грам (очищеної)
  • цибулина 1 (невелика)
  • сир дві третини склянки (тертий, я використовувала моцарелу)
  • вершки дві третини склянки
  • борошно півтори столових ложки
  • вершкове масло 2 столових ложки
  • суха петрушка пів чайної ложки (або дрібно порізана свіжа)
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування жюльєну з червоної риби

  1. Порізати рибу невеликими кубиками.Рецепт приготування жюльєну з червоної риби
  2. Порізати цибулю чверть кільцями.
  3. У сковороді середнього розміру, розтопити масло. Обсмажити цибулю до прозорості (близько 3 хвилини).розтопити масло
  4. Додати рибу і готувати ще 5 хвилин.Додати рибу
  5. Додати борошно, перемішати. Потім додавати вершки, невелику кількість за раз, перемішуючи. Посолити і поперчити суміш.Потім додавати вершки
  6. Розігріти духовку до 180 градусів Цельсія (350 градусів Фаренгейта).
  7. Розкласти суміш порівну по кокотницах.Розкласти суміш порівну
  8. Посипати товстим шаром тертого сиру.Посипати товстим шаром тертого сиру
  9. Запікати, не накриваючи, близько 7 хвилин, поки не розплавиться сир і верх не придбає гарний колір.
  10. Посипати петрушкою. Подавати гарячим.