Як приготувати суп з квасолі

Як приготувати суп з квасолі
Абсолютно вегетаріанський суп, смачний і насичений. Досить густий, тому що частина овочів і квасолі в ньому подрібнюються до стану пюре.


Час приготування: 12 годин
Порцій: 6
Калорійність: 175 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування супу з квасолі

  • Квасоля Пінто 175 гр
  • Перець солодкий червоний (паприка) 1/2 шт.
  • Селера стеблова 100 гр
  • Морква 100 гр
  • Сіль морська одна чайна л.
  • Перець чилі мелений пів чайної л.
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Рослинна олія 20 мл
  • Помідори червоні 120 гр
  • Петрушка 20 гр
  • Хліб пшеничний 100 гр

Фото рецепт приготування супу з квасолі

  1. Квасолю замочіть на кілька годин у холодній воді. Потім злийте воду, налийте 1,5-2 літра свіжої води, доведіть до кипіння на сильному вогні, а потім варіть на невеликому вогні 1,5-2 години. За цей час квасоля повинна стати м’якою.Фото рецепт приготування супу з квасолі
  2. Перець наріжте кубиками, селеру тонкими скибочками, а моркву соломкою.Перець наріжте кубиками
  3. Покладіть овочі в суп, посоліть, додайте чилі і варіть ще двадцять хвилин.Покладіть овочі в суп
  4. Нарізану цибулю  обсмажте до золотистого кольору на рослинній олії.Нарізану цибулю  обсмажте до золотистого кольору
  5. У блендер покладіть цибулю разом з половиною овочів і квасолі з супу і бульйоном.У блендер покладіть цибулю разом з половиною овочів
  6. Подрібніть все до однорідної консистенції і поверніть в каструлю. Туди ж додайте очищений від шкірки і дрібно нарізаний помідор або томатне пюре.Подрібніть все до однорідної консистенції
  7. Приправте суп нарізаною петрушкою і вимкніть вогонь.Приправте суп нарізаною петрушкою
  8. Подавайте суп з квасолі із грінками.Подавайте суп з квасолі із грінками
...