Як приготувати салат з тунцем

Як приготувати салат з тунцем

Цей салат дуже поширений практично повсюдно в силу своєї простоти, гарного смаку та збалансованості. Якщо яйця зварити заздалегідь, то приготування салату не займе більше 5 хвилин. При цьому ви отримаєте легку, але поживну страву з високим вмістом білків і рослинної клітковини при мінімумі жирів і вуглеводів.

Час приготування: 20 хвилин
Порцій: 2
Калорійність: 241 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування салату з тунцем

  • Яйце куряче 2 шт.
  • Салат зелений 100 гр
  • Цибуля червона 1/2 шт.
  • Помідори Черрі 100 гр
  • Бальзамічний соус 40 мл
  • Тунець у власному соку 100 гр
  • Перець чорний мелений чверть чайної л.

Фото рецепт приготування салату з тунцем

  1. Відразу ж поставте варити яйця, варіть їх 5 хвилин після закипання.
  2. У миску складіть листя зеленого салату (у мене молодий шпинат). Червону цибулю наріжте тонкими чверть-кільцями.Фото рецепт приготування салату з тунцем
  3. Помідори-чері розріжте навпіл, покладіть в салат. Додайте трохи бальзамічного крему і перемішайте. Вийде смачна салатна основа.Помідори-чері розріжте навпіл
  4. Розкладіть салат по широким тарілках, зверху в середину покладіть тунця, попередньо злегка розім’явши його виделкою. Якщо ви використовуєте консервований тунець, то вибирайте рибу хорошої якості, цілими шматочками, а не «крихку». Якщо використовувати тунця в олії, калорійність салату зросте мінімум в 2 рази.Розкладіть салат по широким тарілках
  5. Варені і остиглі яйця очистіть, розріжте на 4 частини вздовж і розкладіть по краях тарілки.Варені і остиглі яйця очистіть
  6. Полийте салат бальзамічним кремом, посипте чорним перцем і відразу ж подавайте.