Як приготувати підливу з м’ясом для гарніру

Як приготувати підливу з м'ясом для гарніру

Сьогодні сайт SMACHNI-RECEPTI.PP.UA поділитися з вами рецептом підливи з м’ясом. На мій погляд, приготувати таку страву досить вигідно, оскільки м’ясо, приготоване таким способом підійде до будь-якого гарніру, який ви б віддали перевагу на даний момент: рис, картопля, макарони, крупи, овочеві страви

Все дуже добре поєднується з соковитим і смачним м’ясом у ароматній підливі.

Продукти для м’яса з підливою

  • шматочок яловичини вагою на 500гр. підійде в самий раз, таким же способом можна приготувати підливу до свинини або курки. Яке м’ясо ви будете використовувати вирішувати тільки вам. За даним рецептом я готувала підливу з яловичиною;
  • велика морква 1 шт.;
  • великі ріпчасті цибулини 2 шт. (Коли цибулю поріжете, розділіть її відразу ж на дві рівні частини;
  • лавровий лист 2 шт.;
  • перець горошком 1-2 шт.;
  • селера 2 палички;
  • томатна паста 6 чайних ложок;
  • солимо за смаком.

Рецепт підливи з м’ясом нескладний і ви легко з ним впораєтеся

 

Рецепт підливи з м’ясом

  1. М’ясо необхідно промити і порізати шматочками у вигляді кубиків. Потім поміщаємо м’ясо в каструлю і заливаємо 6 склянками кип’яченої води. Коли вода закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо шматочки м’яса хвилин 30.
  2. Після закінчення цього часу додаємо сіль, лавровий лист, чорний перець горошком, порізану цибулю і моркву і залишаємо гаситися на слабкому вогні ще хвилин на 15. Тут рекомендую м’ясо спробувати і визначити наскільки воно стало м’яким і ароматним.
  3. Тепер додаємо нарізану селеру, томатну пасту, борошно і ще раз лавровий листочок і ріпчасту цибулю, тушкуємо ще хвилин 10. Додамо наприкінці лаврушку, цибулю і селеру ви робите ваше блюдо більш ароматним і ще більш смачним. М’ясо з підливою за цим рецептом виходить відмінне. Цього разу подавала його з гречаною кашею, вийшло і ситно і корисно.
...