Як нарізати цибулю правильно

Кулінарний портал smachni-recepti.pp.ua зібрав всі найцікавіші рецепти та корисні поради. Наша команда працює, щоб ви, наші дорогі кулінари, змогли порадувати себе і своїх домочадців смачними і апетитними стравами. Зараз давайте разом розберемося, як правильно нарізати цибулю.

Існує кілька способів, як легко і швидко нарізати цибулю.

  • Кружечками. Візьміть очищену цибулину міцно і акуратно. Гострий ніж допоможе нарізати цибулю на скибочки потрібної товщини, які потім можна легко розділити на кружки по шарах.
  • Тонкими скибочками. Візьміть цибулину і розріжте її навпіл на обробній дошці. Потім покладіть одну половинку на дошку плоскою стороною вниз. Нарізаючи рівні вертикальні скибочки, пам’ятайте, що вони повинні бути однакової товщини, щоб цибуля у вашому блюді приготувалася рівномірно.
  • Кубиками. Для того щоб порізати цибулю цим способом, покладіть цибулину на обробну дошку і розділіть навпіл. Починайте різати кожну половинку вертикально, через однакові інтервали потрібної ширини. До підстави не дорізати. Тепер почніть різати половинку цибулини горизонтально, при цьому невелику ділянками біля основи також залиште цілою. Притримуючи всі частини, нашаткуйте цибулину (знову вертикально і через такі ж інтервали).

Використовуючи спеціальні інструменти, можна нашаткувати цибулину ще швидше і простіше. Дізнатися про те, як це зробити, ви можете з відео «Як правильно різати цибулю».

 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!