Як готувати холодний суп із фруктів

Холодний фруктовий суп — це відмінний обід, який буде за смаком будь-якій дівчині. Калорійність цього супу досить низька, тому він ідеально підійде для тих, хто сидить на дієті. Більше того, він дуже смачний, корисний і повний вітамінів.

Інгредієнти для приготування холодного фруктового супу:

  • 280 гр. сушених фруктів на ваш смак (наприклад, сушені абрикоси, фініки, кишмиш, яблука, апельсини і інші фрукти) вимочені у воді (600 мл) протягом ночі.
  • 1 столова ложка лимонного соку (не плутайте з лимонною кислотою)
  • 1 столова ложка меду
  • 4 половинки консервованого персика або 2 свіжі персики
  • 10-12 ягід полуниці

Спосіб приготування холодного фруктового супу:

  1. Зваріть вибрані вами фрукти у воді, в якій вони вимочувалися ніч. Варіть на слабкому вогні приблизно 20 хвилин. Після чого охолодіть отриману масу не виймаючи з води.
  2. Подрібніть варені фрукти з невеликою кількістю рідини в кухонному комбайні. Додайте лимонний сік, мед і збийте до утворення однорідної маси. Вилийте суп в компотницю. Додайте відвар, що залишився. Якщо консистенція вийшла занадто густою — розбавте водою. Перед поданням супу, його можна охолодити в холодильнику.
  3. Розлийте холодний фруктовий суп в 4 глибоких тарілки. Для краси, оформіть часточками персиків і скибочками полуниці.