Як готувати теплий салат капрі

Сьогодні приготуємо оригінальний смачний теплий салат капрі

Порцій: 6
Час приготування: до 30 хв

Інгрідієнти для приготування теплого салату капрі

  • 200 г моцарели
  • 4 великих м’ясистих помідора
  • 100 г оливок
  • 3-4 гілочки базиліка
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • бальзамічний оцет
  • сіль, мелений чорний перець

Фото рецепт приготування теплого салату капрі

  1. Наріжте помідори кружальцями завтовшки 1 см. Моцареллу обсушити і також наріжте кружечками. Оливки наріжте довільно, але не дуже крупно. У базиліка видаліть стебла, листочки, відклавши кілька штук для прикраси, дрібно порубати.рецепт приготування теплого салату капрі
  2. Зберіть з підготовлених продуктів «башточки»: кружечок помідора (сіль — перець), моцарелла, трохи оливок і базиліка; знову помідор (сіль — перець), моцарелла і оливки.Зберіть з підготовлених продуктів «башточки»
  3. Акуратно викладіть «башточки» у застелену папером жароміцних форму, збризніть оливковим маслом і поставте під розігрітий гриль на 2-3 хв. Потім розкладіть по тарілках, збризніть бальзамічним оцтом, прикрасьте базиліком і подавайте до ростбіфу.подавайте до ростбіфу