Як готувати домашні вафлі

Класичний рецепт домашніх вафель з простих і доступних інгредієнтів. Відмінно підійдуть на сніданок або десерт. Подавати з ягодами, вареним згущеним молоком, варенням або іншими улюбленими начинками.

Кількість порцій: 4
Підготовка: 5 хв
Приготування: 10 хв

Інгредієнти для приготування домашніх вафлів

  • борошно 2 склянки
  • яйце 2
  • молоко 2 склянки
  • цукор три столових ложки
  • рослинне масло 2 столових ложки
  • сіль три чверті чайної ложки
  • розпушувач 1 чайна ложка (пекарський порошок)

Фото рецепт приготування домашніх вафлів

  1. У мисці змішуємо борошно, цукор, сіль і розпушувач. Додати масло, яйця і поступово додавати молоко, постійно перемішуючи, поки не зникнуть грудочки.рецепт приготування домашніх вафлів
  2. Вафельницю трохи змастити маслом і розігріти до бажаної температури.
  3. Накласти близько третини склянки (або кількість, що рекомендує виробник), прикрити кришкою і готувати до золотистого кольору.Накласти близько третини склянки
  4. Повторити з рештою тіста. Подавати домашні вафлі.Подавати домашні вафлі
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!