Ягідний компот з медом

Ягідний компот з медом

Заморожені ягоди дуже підходять для компотів і дозволяють навіть взимку радіти смаку літніх ягід. У цьому компоті вишня домінує за смаком, полуниця надає непередаваний аромат, а смородина додає насиченості кольору. Мед замінює цукор і завершує картину. Загалом, це дуже смачно, корисно, і настрій піднімає!

Час приготування: 30 хв
Порцій: 8
Калорійність: 123 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування ягідного компоту з медом

  • Полуниця 300 гр
  • Вишня 300 гр
  • Смородина чорна 200 гр
  • Мед 200 гр

Фото рецепт приготування ягідного компоту з медом

  1. 2-2,5 літра води доводимо до кипіння і в киплячу воду кладемо заморожені ягоди.Фото рецепт приготування ягідного компоту з медом
  2. Коли вода знову почне закипати, відразу вимикаємо вогонь і охолоджуємо до кімнатної температури.вимикаємо вогонь
  3. Так як мед не варто нагрівати, щоб не втратити його корисних якостей, ми додаємо його в остиглий компот і перемішуємо до повного розчинення. Пити найсмачніше охолодженим.мед не варто нагрівати
...