Яблука, запечені з медом та горіхами

Яблука, запечені з медом та горіхами

Неймовірно простий десерт, що має безліч варіантів. Адже ви можете змінювати спеції за вашим смаком, додати трохи більше кориці або гвоздики, вибрати улюблені горіхи .. і смак від цього тільки виграє.

Час приготування: пів години
Порцій: 4
Калорійність: 169 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування яблук, запечених з медом та горіхами

  • Яблука (160 гр) 4 шт.
  • Кориця мелена дві чайних ложки
  • Мускатний горіх 5 гр
  • Гвоздика 2 шт.
  • Волоський горіх 30 гр
  • Ізюм темний 20 гр
  • Мед 30 гр

Фото рецепт приготування яблук, запечених з медом та горіхами

  1. У яблук видаліть серцевину (краще прорізати не до кінця, тоді буде зручніше заповнювати начинкою). Змішайте мелені горіхи з прянощами і родзинками. Начините цією сумішшю яблука. Помістіть яблука на деко або в форму для запікання.рецепт приготування яблук запечених з медом та горіхами
  2. Зверху полийте медом. Налийте на дно форми трохи води.Зверху полийте медом
  3. Духовку розігрійте до 180 градусів і печіть, поки яблука не стануть зовсім м’яким (час залежить від сорту і розмірів плодів). Час від часу поливайте їх сиропом, результат буде ще краще. Ні в якому разі не чекайте, поки охолонуть! 🙂яблука не стануть зовсім м'яким