Яблучні чіпси

Яблучні чіпси

Відмінний рецепт для яблучного сезону. Смачні, ароматні, хрусткі чіпси будуть відмінним легким і здоровим перекусом.

Час приготування: одна година 30 хв
Порцій: 4
Калорійність: 153 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування яблучних чіпсів

  • Чотири яблука (160 г) 4 шт.
  • Цукор-пісок 80 грамів
  • Мінеральна вода 250 мл

Фото рецепт приготування яблучних чіпсів

  1. Вирізаємо серцевину і ріжемо кружальцями. Якщо яблука великі — часточками.Фото рецепт приготування яблучних чіпсів
  2. Розводимо цукор з водою та закип’ячуємо, кидаємо яблука, нехай просочаться, А потім виловлюємо, викладаємо на решітку і даємо стекти.Розводимо цукор з водою
  3. Викладаємо на деко, краще вистелити пекарським папером, який не пристає.Викладаємо на деко
  4. Відправляємо в духовку, розігріту до 110 градусів. Якщо кружечки тоненькі, вистачить і 60 хвилин. 30 хвилин на одою стороні, потім перевертаємо, і ще 30 хв. Якщо часточки товстіші, треба запікати близько 2 годин.Відправляємо в духовку

Хрумтіть на здоров’я!

чіпси

 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!