Воловани з мусом, маслом, ікрою і петрушкою

Воловани з мусом, маслом, ікрою і петрушкою
Воловани — пікантна закуска з франції, невеликого розміру випічка з листкового тіста, по формі нагадують башточки, начинені  м’ясним, рибним або грибним рагу. З листкового тіста вирізається кілька гуртків невеликого розміру, один гурток відкладається в сторону під дно волована, а у решти вирізається внутрішній коло, щоб вийшли кільця. Кільця прикріплюються до кільця на дні за допомогою збитого білка.

Начинка для цих дивовижних тарталеточек може бути найрізноманітніша, будь-який салат або ікра, риба або паштет, одним словом політ вашої фантазії) ) Я покажу свій варіант з того, що виявилося під рукою)
Час приготування: 1 година
Порцій: 6
Калорійність: 233 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування волованів з мусом, маслом, ікрою і петрушкою

  • Тісто листкове без дріжджів 250 г
  • Вершкове масло 50 г
  • Петрушка 5 г
  • Ікра мойви 80 г

Рецепт приготування волованів з мусом, маслом, ікрою і петрушкою

  1. Підготувати дві форми різного діаметру, одну менше, іншу більше. Тісто розкачати і формою (або чарочкою ) вирізати кружки. Половину кружочків викласти на деко, застелене кулінарним папером, а з решти вирізати бортики для майбутніх кошичків. До речі я не змащувала їх білком для склеювання бортиків, вони самі прекрасно скріпилися. Але ви можете це зробити, а ще змастити самі кошики, щоб вони були рум’яними.Рецепт приготування волованів з мусом
  2. Ось так вони будуть виглядати до і після випічки. Випікаємо приблизно хвилин 10-15 при 180С. Потім залишаємо їх остигати. І підготуємо начинку.Ось так вони будуть виглядати
  3. На жаль готовий мус я забула сфотографувати, але розповім як я його робила. Я взяла ось цю ікру мойви, у неї приголомшливий копчений смак і вона без добавок. Петрушку дрібно нарізала. Потім ікру і петрушку втрутитися в масло кімнатної температури. Вийшов дуже смачний мус.змішати з копченим лососем
  4. Ну і наповнила кожен кошик з кулінарного шприца. насправді все це не займає багато часу. А начинку можна використовувати будь-яку, наприклад масло змішати з копченим лососем і зеленою цибулею або з червоною ікрою і кропом, варіантів безліч ))зеленою цибулею або з червоною ікрою