Вода очищена

Вода очищена

Водопровідна вода для приготування їжі не годиться, навіть якщо міська влада стверджує зворотне. Найчастіше не рекомендується пити і готувати їжу і на колодязній воді, оскільки її фізико-хімічний склад змінюється ледь не щогодини. Тому вода вимагає обов’язкового очищення.

По-перше, водопровідна вода містить хлор і це ніхто не приховує.
По-друге, в ній багато іржі, так як всі наші водопровідні мережі не змінювалися з радянських часів.
По-третє, система очистки води залишає бажати кращого. Органоліптична якість води повинна змусити Вас використовувати водопровідну воду тільки для технічних потреб.

По-четверте, жорсткість і забрудненість змінює смак продуктів і, в кінцевому підсумку, приготована їжа дуже багато втрачає і в смаку, і в ароматах.

Як вибрати якісну очищену воду

У Вас є тільки три варіанти:

  • Використовувати бутильовану воду з супермаркетів чи магазинів. На сьогодні існують «чорні» торговельні схеми, які підсовують нам неякісну воду, просто кажучи, підробки під відомі торговельні марки.
  • Придбати фільтр-насадку на кран або фільтр типу глека, який може досить якісно очистити не надто погану водопровідну воду. Головне — міняти картридж не рідше 1 разу на місяць.
  • Багатоступінчастий фільтр — 2-5 ступенів очищення — таку очищену воду можуть пити некип’яченої навіть дорослі люди.

Якщо Ви хочете давати пити хорошу воду (без кип’ятіння) дитині, то краще придбати систему очищення води зворотного осмосу. Ці системи — найбезпечніший варіант.
Їжа, приготована на очищеній воді, не обдурить Ваші очікування від аромату і чудового натурального смаку страви, приготованого за нашими рецептами.

Як зберігати очищену воду

Очищену воду потрібно зберігати в закритих скляних або керамічних ємностях. Але, звичайно, краще пити або застосовувати для приготування страв свіжу очищену воду.

 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!