Вишневий компот

Вишневий компот — легкий і освіжаючий напій, особливо користується популярністю в літній час, але також може подаватися в теплому вигляді взимку.

Кількість порцій: 6
Підготовка: 1 годину, 3 хв
Приготування: 10 хв

Інгредієнти для приготування вишневого компоту

  • вишня 700 грам
  • цукор 6 столових ложки
  • вода 6 склянок
  • лимонний сік 2 столових ложки

Фото рецепт приготування вишневого компоту

  1. У невеликій каструлі довести до кипіння воду і додати цукор.
  2. Очистити і помити вишню.рецепт приготування вишневого компоту
  3. Покласти ягоди і лимонний сік в каструлю з водою. Готувати на великому вогні до закипання.Покласти ягоди і лимонний сік в каструлю
  4. Вимкнути вогонь, накрити кришкою і залишити остигати і настоюватися.залишити остигати і настоюватися
  5. Можна подавати охолодженим або теплим. Зберігати в холодильнику.