Виноградно-яблучний компот

Домашній компот з яблук і винограду. Відмінний і корисний спосіб втамувати спрагу.

Кількість порцій: 4 склянки
Підготовка: 5 хв
Приготування: 20 хв

Інгредієнти для приготування виноградно-яблучного компоту

  • виноград 300 грам (червоний, помитий)
  • три яблука
  • вода 4 склянки
  • цукор (за смаком)

Фото рецепт приготування виноградно-яблучного компоту

  1. Яблука помити, вирізати серцевину, очистити шкірку і нарізати часточками.рецепт приготування виноградно-яблучного компоту
  2. Покласти часточки яблук і виноград в каструлю.
  3. Додати воду і закип’ятити. Накрити кришкою і готувати 15 хвилин.виноград в каструлю
  4. Вимкнути вогонь і залишити компот остигати. Додати цукор за смаком. Подавати теплим або холодним.залишити компот остигати