Відбивні зі свинини

Відбивні зі свинини фото рецепт
Для відбивних потрібна свиняча корейка — досить пісне м’ясо з невеликою жировим прошарком по краю. Під час маринування свинина просочується яскравими смаками і ароматами і потім швидко обсмажується. У підсумку виходить соковите і смачне м’ясо.


Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 533 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування відбивних зі свинини

  • Свиняча корейка 600 гр
  • Часник зубці 3 шт.
  • Цибуля зелена 20 гр
  • Соєвий соус 60 мл
  • Тайська рибний соус 40 мл
  •  Рослинна олія 40 мл
  • Паста з тамаринду 20 гр
  • Оцет рисовий 20 мл

Фото рецепт приготування відбивних зі свинини

  1. Свинячу корейку без кісток наріжте порційними шматками товщиною 1,5-2 см. Невеликий шар жиру по краю можна залишити, але він не повинен бути занадто товстим.Фото рецепт приготування відбивних зі свинини
  2. Кожен шматок відбийте, накривши плівкою, щоб м’ясо стало товщиною 0,5 см і збільшилося за площею.Кожен шматок відбийте
  3. Для маринаду дрібно наріжте часник і зелену цибулю, перекладіть в ступку і розітріть. Сіль не додавайте, бо інші складові маринаду і так досить солоні.Для маринаду дрібно наріжте часник
  4. У ступку додайте соєвий (3 ст.л.) і рибний (2 ст.л.) соуси, масло, перець і пасту тамаринду. Замість пасти тамаринду можна використовувати лимонний сік. Ретельно перемішайте маринад.Ретельно перемішайте маринад
  5. М’ясо змастіть маринадом з усіх боків, складіть в контейнер і залиште в прохолодному місці на 30-40 хвилин.М'ясо змастіть маринадом з усіх боків
  6. Замариноване м’ясо обсмажте в змазаній маслом сковороді на середньо-сильному вогні з обох сторін.Замариноване м'ясо обсмажте
  7. Подавайте гарячими зі свіжими овочами або листовим салатом.