Відбивні зі свинини фото рецепт

Відбивні зі свинини

Хороше м’ясо складно зіпсувати, але можливо!

Тому ось основні правила при приготуванні відбивних:

  1. М’ясо має бути відмінним — вищого сорту і свіжим. Якщо свинина — трохи з жирком, якщо яловичина — то червона, а не бордова, і вибирати потрібно правильну частина, а то весь наступний тиждень будете жувати і перетравлювати.
  2. М’ясо завжди нарізається поперек м’язового волокна, не товще 1 см.
  3. Смажити тільки на добре прогрітій сковороді і з достатньою кількістю масла, інакше сік весь витече, і відбивна буде сухою і жорсткою. Так само зберегти сік допоможе кляр, але це на любителя.
  4. Солити потрібно тільки наприкінці смаження, за 1-2 хвилини.

Час приготування: 1 година 30 хв
Порцій: 4
Калорійність: 691 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування відбивних зі свинини

  • Свиняча корейка 800 гр
  • Гірчиця чотири ч.л.
  • Перець чорний мелений чверть чайної л.
  • Перець чилі мелений чверть чайної л.
  • Розмарин листя пів столової ложки
  • Паприка мелена пів чайної ложки
  • Сухарі панірувальні 5 ст.л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Часник зубці 3 шт.
  • Рослинна олія 45 мл

Фото рецепт приготування відбивних зі свинини

  1. М’ясо помити, дати стекти воді і вмочити паперовим рушником. Натерти м’ясо гірчицею і залишити на 1 годину. Я це роблю зазвичай сухою гірчицею, але можна й звичайною гострою.Фото рецепт приготування відбивних зі свинини
  2. Приготувати кляр: В один глибокий посуд розбити яйце, перемішати і трохи підсолити. У другу — змішати панірувальні сухарі, з подрібненим розмарином, сухої подрібненої паприкою, перцем чилі і чорним меленим перцем.Приготувати кляр
  3. Відбити м’ясо спеціальним молоточком з двох сторін. М’ясо краще помістити в два пакети, щоб при відбиванні м’ясо не бризкає в усі сторони. Очистити часник і нарізати уздовж на четвертинки, зробити в м’ясі гострим ножем надрізи і нашпигувати зубками часнику.Відбити м'ясо
  4. Вмочити м’ясо в яйці.Вмочити м'ясо в яйці
  5. Потім в паніровці.Потім в паніровці
  6. Розігріти сковороду з рослинною олією і відправити м’ясо на неї. Смажити по 5-6 хвилин з кожного боку. Якщо м’ясо товще 1 см, то краще накрити м’ясо кришкою на другій стороні і прожарити на 3-5 хвилин довше на середньому вогні.відправити м'ясо на неї