Відбивні зі свинини – фото рецепт приготування

Що ж може бути смачніше і корисніше, ніж ситні домашні відбивні зі свинини? Свіжі і гарячі, щойно зняті з вогню, вони дають можливість відчути відмінний смак і ні з чим незрівнянний запах. Однак якщо ви думаєте, що процес приготування даної страви простий і швидкий, поспішаємо вас розчарувати. Це далеко не так. Адже для того, щоб відбивні вийшли соковитими і ароматними потрібно докласти чимало зусиль.

Відбивні зі свинини – фото рецепт приготування

Врахуйте, що кінцевий результат залежить і від рецепту, і від інгредієнтів, і від емоцій і настрою людини, готує. Тому, раз вже ви стали за плиту, постарайтеся здивувати всіх найсмачнішою стравою! А ми вам у цьому допоможемо.

Отже, для приготування ситних свинячих відбивних вам необхідно придбати:

  • Півкілограма свинячої вирізки;
  • 80-100 грам борошна;
  • Пару курячих яєць;
  • Оливкова олія;
  • Сіль, перець і спеції (за власним смаком).

Рецепт приготування свинячих відбивних

М’ясо, з якого ви збираєтеся готувати страву, неодмінно повинно бути свіжим і добре вимитим. Залийте його на кілька хвилин холодною водою, а після цього висушіть за допомогою паперового рушника. Гострим ножем наріжте акуратні і не занадто товсті шматочки (1-2 сантиметри завтовшки).

Рецепт приготування свинячих відбивних

Потім спеціально призначеним приладом рівномірно відбийте їх з обох сторін.

Відбивні зі свинини

Поперчіть і посоліть.

свинина буде готова

Після того, як свинина буде готова до смаження, збийте у великій мисці яйця, борошно висипте на рівну поверхню.
На добре розігріту сковороду налийте оливкову олію. Далі занурюйте кожен шматок свинини спочатку в борошно, а потім в яйце і покладіть на сковороду. Обсмажувати відбивні необхідно близько 1,5-2 хвилин з кожного боку. А взагалі, дивіться по ситуації. Якщо ви бачите, що одна сторона вже підрум’янилася, то можете сміливо перегортати її.

Обсмажувати відбивні

Ну ось, ваші відбивні зі свинини готові.

Відбивні

Якщо хочете внести пікантну родзинку в готову страву, можете подати її разом з медом, чорносливом, горіхами або кисло-солодкими приправами. Ах, а як божественно воно поєднується з келихом вишуканого білого вина! Приємного апетиту!