Відбивні з курячої грудки в клярі

Відбивні з курячої грудки в клярі

Зручне і швидке дієтичне блюдо з курячої грудки — цінного джерела білка. М’ясо готується в клярі, але це не зменшує його дієтичні властивості, оскільки кляр зроблений на основі борошна з вівсяних висівок, продукту самого по собі корисного і збагачує раціон розчинними харчовими волокнами.

Час приготування: 20 хв
Порцій: 2
Калорійність: 299 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування відбивної з курячої грудки в клярі

  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно з вівсяних висівок 25 г
  • Розмарин сушений пів чайної ложки
  • Куркума мелена 1 ч.л.
  • Мелений імбир пів чайної ложки
  • Сіль чверть чайної ложки
  • Куряче філе 400 г

Фото рецепт приготування відбивної з курячої грудки в клярі

  1. Злегка збийте яйце вилкою, додайте столову ложку з верхом борошна з висівок. Добре розмішайте, щоб не було грудок.рецепт приготування відбивної з курячої грудки в клярі
  2. Додайте спеції і сіль, перемішайте. Куркума тут в основному для кольору, можна використовувати солодку негостру паприку.Додайте спеції і сіль
  3. Куряче філе очистіть від плівок і видимого жиру, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте, щоб вийшли плоскі шматки товщиною близько 1 см.Куряче філе очистіть від плівок
  4. Умочіть філе в кляр з усіх боків, дайте трохи стекти і покладіть на розігріту сковороду з антипригарним покриттям. Можна змастити її краплею олії.Умочіть філе в кляр з усіх боків
  5. Смажте філе на невеликому вогні без кришки близько 3-4 хвилин з кожного боку. В кінці можна ненадовго накрити кришкою, щоб філе добре прогрілося всередині.