Варення

Варення з чорної смородини

Варення з чорної смородини

Строго кажучи, це зовсім не варення, а просто свіжі ягоди, які можна легко зберегти надовго. Відразу після приготування варення виходить досить рідким, а потім стає схожим на щось подібне до джему.

Варення зі слив

Варення зі слив

Густе насичене варення зі слив нагадує джем. З таким варенням можна не тільки чай пити, його добре використовувати його для пирогів, пиріжків і булочок.

Апельсинове варення

Апельсинове варення

Дуже простий спосіб приготування апельсинового варення. Виходить дуже смачно 🙂

Варення з пелюсток білої троянди

Варення з пелюсток білої троянди

Хто сказав, що рожеве варення обов’язково повинно бути … рожевим? Спробуйте приготувати варення з пелюсток білої троянди і результат вас приємно здивує! Ніжний запах троянди, похрускуючі пелюстки і просто чарівний смак! На відміну від варення з пелюсток рожевих і червоних…
Читати далі