Вафельні трубочки з вареним згущеним молоком

Вафельні трубочки з вареним згущеним молоком

Трубочки виходять неймовірні смачні, хрусткі і тонкі! По-моєму, вони дуже підходять не тільки в якості простих ласощів, але й для подачі на святковий стіл 🙂

Час приготування: 30 хв
Порцій: 10
Калорійність: 293 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування вафельних трубочок з вареним згущеним молоком

  • Вершкове масло 120 гр
  • Цукрова пудра 80 гр
  • Борошно пшеничне 90 гр
  • Два курячих яйця
  • Рослинна олія 3 мл
  • Молоко згущене варене 380 мл

Фото рецепт приготування вафельних трубочок з вареним згущеним молоком

  1. Вершкове масло розтопити. рецепт приготування вафельних трубочок
  2. Збити яйця, масло і цукор, поступово додаючи борошно. Тісто повинно вийти трохи густіше, ніж на млинці, тобто з деяким утрудненням стікати з ложки.Збити яйця
  3. Вафельницю нагріти (у мене 190-200 градусів), змастити крапелькою рослинного або вершкового масла. Якщо покриття антипригарне, більше змащувати не треба. Вилити на одну половинку вафельниці на середину 1 столову ложку тіста. Закрити вафельницю, почекати близько 1-2 хвилин. Перекласти на робочу поверхню (в моєму випадку, на обробну дошку) вафлю і швидко скрутити її у вигляді трубочки, залишивши всередині невелику порожнину.швидко скрутити її у вигляді трубочки
  4. Наповнити кондитерський шприц (мішок, корн етики, поліетиленовий пакетик) згущеним молоком. У готові трубочки видавити згущене молоко. До речі, щоб трубочки були хрусткі, не треба їх відразу складати одну на одну. Залиште вафельні трубочки трохи полежати окремо.У готові трубочки видавити згущене молоко
...