Вафельні трубочки з вареним згущеним молоком

Вафельні трубочки з вареним згущеним молоком

Трубочки виходять неймовірні смачні, хрусткі і тонкі! По-моєму, вони дуже підходять не тільки в якості простих ласощів, але й для подачі на святковий стіл 🙂

Час приготування: 30 хв
Порцій: 10
Калорійність: 293 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування вафельних трубочок з вареним згущеним молоком

  • Вершкове масло 120 гр
  • Цукрова пудра 80 гр
  • Борошно пшеничне 90 гр
  • Два курячих яйця
  • Рослинна олія 3 мл
  • Молоко згущене варене 380 мл

Фото рецепт приготування вафельних трубочок з вареним згущеним молоком

  1. Вершкове масло розтопити. рецепт приготування вафельних трубочок
  2. Збити яйця, масло і цукор, поступово додаючи борошно. Тісто повинно вийти трохи густіше, ніж на млинці, тобто з деяким утрудненням стікати з ложки.Збити яйця
  3. Вафельницю нагріти (у мене 190-200 градусів), змастити крапелькою рослинного або вершкового масла. Якщо покриття антипригарне, більше змащувати не треба. Вилити на одну половинку вафельниці на середину 1 столову ложку тіста. Закрити вафельницю, почекати близько 1-2 хвилин. Перекласти на робочу поверхню (в моєму випадку, на обробну дошку) вафлю і швидко скрутити її у вигляді трубочки, залишивши всередині невелику порожнину.швидко скрутити її у вигляді трубочки
  4. Наповнити кондитерський шприц (мішок, корн етики, поліетиленовий пакетик) згущеним молоком. У готові трубочки видавити згущене молоко. До речі, щоб трубочки були хрусткі, не треба їх відразу складати одну на одну. Залиште вафельні трубочки трохи полежати окремо.У готові трубочки видавити згущене молоко