Тушкована яловичина

Тушкована яловичина

Краса цього рецепту в тому, що дій та продуктів потрібно мінімум, а виходить дуже — дуже смачно. Ви, звичайно, можете додати свої улюблені спеції і трави, але тут домінує смак яловичини, який нічим не хочеться доповнювати. Як загусник для соусу тут використовується рисове борошно. Воно відмінно підходить для приготування різних соусів, а також для загущення супів.

Час приготування: дві години

Порцій: 4

Калорійність: 351 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування тушкованої яловичини

  • Яловичина духова 500 гр
  • Рослинна олія 40 мл
  • Сіль чверть чайної ложки
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Борошно рисове 30 гр

Фото рецепт приготування тушкованої яловичини

  1. М’ясо без жилок та кісток нарізати шматочками приблизно 5х5 см. Обсмажити в невеликій кількості рослинної олії на великому вогні до коричневої скоринки. Зверніть увагу, щоб шматочки м’яса при обсмажуванні лежали на деякій відстані один від одного і саме смажилися, а не гасилися.Фото рецепт приготування тушкованої яловичини
  2. Обсмажене м’ясо викласти в каструлю або глибоку сковороду з товстими стінками, трохи посолити.Обсмажене м'ясо
  3. Нарізати досить дрібно велику цибулину, викласти поверх м’яса, а зверху присипати рисовим борошном. Додати пару стаканів окропу і тушкувати на найменшому вогні під кришкою 1,5 години, періодично помішуючи. При необхідності можна додавати воду, щоб врешті вийшов соус.викласти поверх м'яса
  4. М’ясо має стати зовсім м’яким і ароматним. Подавати його можна практично з будь-яким гарніром, я вибрала рис.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!