Тушкована яловичина з овочами

Дуже смачний і корисний рецепт яловичини, тушкованої з картоплею, селерою, цибулею та морквою з додаванням розмарину і петрушки. Цей рецепт завжди всім подобається і користується великою популярністю серед моїх друзів.

Кількість порцій: 8
Підготовка: 15 хв
Приготування: 2 години, 10 хв

Інгредієнти для приготування тушкованої яловичини з овочами

  • яловичина 700 грам
  • 4 великих картоплин
  • 2 великих морквини
  • 3 стебла селери 3
  • 1 середня цибулина
  • вода 4 склянки
  • 2 столових ложки кукурудзяного крохмалю
  • 1 чайна ложка сухого розмарину
  • 1 чайна ложка сухої петрушки
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • сіль
  • перець

Рецепт з фото приготування тушкованої яловичини з овочами

  1. Нарізаємо м’ясо кубиками, середній розмір повинен становити  близько 2,5 см.Рецепт з фото приготування тушкованої яловичини
  2. У глибокій здоровій сковороді з потовщеним дном розігріваємо оливкове масло і обсмажуємо м’ясо з усіх боків до красивої  скоринки. Додати 2 склянки води, розмарин і петрушку. Закип’ятити, зменшити вогонь, потім накрити кришкою та тушкувати 1 годину.розігріваємо оливкове масло
  3. Поки м’ясо тушкується, нарізати моркву, картоплю і селеру (на шматочки бажаного розміру). Нарізати цибулю.нарізати моркву, картоплю і селеру
  4. Додати овочі і воду до м’яса. У невеликій кількості води розчинити крохмаль і додати в сковороду з м’ясом і овочами (якщо вважаєте за необхідне, можна додати більше води).
  5. Поперчити та посолити за смаком. Накрити кришкою і продовжувати готувати, поки овочі не будуть м’якими (близько 1 години).Накрити кришкою