Тушкована капуста

Тушкована капуста

Не стала називати «солянка», тому що тепер всі знають, що солянка — це суп) Хоча в моєму дитинстві солянкою називали саме тушковану капусту, з сосисками або м’ясом, і обов’язково з томатом. Зараз пішла молода капуста і так і просить приготувати її малюкам!

Час приготування: 25 хв
Порцій: 2
Калорійність: 186 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування тушкованої капусти

  • Морква 100 гр
  • Соняшникова рафінована олія 10 мл
  • Капуста білокачанна 200 гр
  • Помідори червоні 100 гр
  • Яловичина духова 100 гр

Фото рецепт приготування тушкованої капусти

  1. Тремо морквину на крупній тертці і трохи пасеруємо на несильно розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії, я додаю трошки води.рецепт приготування тушкованої капусти
  2. Дрібно шаткуємо капусту і додаємо її в сковорідку, накриваємо кришкою.Дрібно шаткуємо капусту
  3. Додаємо нарізаний кубиками помідор.Додаємо нарізаний кубиками помідор
  4. Ріжемо дрібним кубиками відварну яловичину, додаємо її до овочів і всі разом тушкуємо під кришкою 5-7 хвилин. При необхідності долити трішки води. Солимо за смаком малюка. Можна додати улюблену зелень. Приємного апетиту!дрібним кубиками відварну яловичину
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!