Тушкована капуста з копченостями

Тушкована капуста з копченостями

Простий і смачний рецепт , відмінно підійде на вечерю. Копченості надають капусті певну пікантність смаку і запаху.

Час приготування: 50 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 579 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування тушкованої капусти з копченостями

  • Морква 100 гр
  • Ріпчаста цибуля (100г ) 1 шт.
  • Олія рослинна 30 мл
  • Перець червоний солодкий (паприка ) 1 перчина
  • Корейка копчена 150 гр
  • Пармський 100 гр
  • Буженіна в/к 150 гр
  • Окорок в/к 150 гр
  • Помідори червоні 100 гр
  • Чебрець два грама
  • Розмарин листя чверть столової ложки
  • Перець чорний мелений чверть столової ложки
  • Сіль пів чайної ложки
  • Капуста білокачанна 800 гр

Фото рецепт приготування тушкованої капусти з копченостями

  1. Вимити , почистити і нарізати моркву.рецепт приготування тушкованої капусти з копченостями
  2. Почистити і нарізати одну велику цибулину.нарізати одну велику цибулину
  3. Розігріти в глибокій сковороді (або сотейнику) масло , закинути цибулю і моркву. Обсмажити до набуття легкого золотистого кольору.закинути цибулю і моркву
  4. Вимити , почистити і нарізати перець.нарізати перець
  5. Закинути перець до овочів в сковороду.Закинути перець до овочів в сковороду
  6. Нарізати копченості смужками і також закинути до овочів.Нарізати копченості смужками
  7. Нарізати помідори і додати в сковороду.Нарізати помідори
  8. Додати подрібнених спецій за смаком: розмарин , чебрець , чорний перець , сіль. Протушкувати все під кришкою на повільному вогні протягом дванадцяти хвилин , періодично помішуючи.Додати подрібнених спецій
  9. Нашаткувати капусту , приблизно третину качана.Нашаткувати капусту
  10. Закинути в сковороду і тушкувати ще 10-15 хвилин , періодично помішуючи.Закинути в сковороду